2020. március 23., hétfő

Beosztás, elmúlt hét tapasztalatai, kérések

Beosztás, elmúlt hét tapasztalatai, kérések

Kedves Gyerekek!

Remélem, sikerült feltöltődni a hétvégén! Bízom benne, hogy amennyire lehetett, voltál a szabadban is!

Az elmúlt héten kipróbáltuk, hogyan tudom eljuttatni számotokra a tananyagot és a feladatokat, ti pedig ügyesen visszajuttattátok nekem, amit kértem. Köszönöm az együttműködést, a jó ötleteket, a szülőknek a közreműködést!

Tanács: szerencsés lenne minden nap időben felkelni, mozogni egy kicsit, reggelizni…és kb. 9kor elkezdeni a munkát. Én minden nap 8 órakor elérhetővé teszem az aznapi matematika feladatokat, amiket AZNAP kérek elvégezni és visszaküldeni 14 óráig. Ez alatt az idő alatt elérhető vagyok, mintha suliban lennénk, keressetek nyugodtan!  A fizika feladatok határidejét mindig megadom.

Ne tölts több időt online, mint amennyit muszáj! Tudom, a kapun ki nem mehetsz, de az udvarra igen! 

Folyamatosan javítom a munkáitokat, hamarosan az értékeléseket is eljuttatom nektek. Sajnos, el kell mondanom, hogy van, aki teljesen félreértelmezte a feladatot….A munkát NEKTEK, TANULÓKNAK kell elvégezni! Természetesen, ha elakadtok, szívesen segítek, és erre kérhetitek a szüleiteket is. De….elég cikinek gondolom, amikor nem a tanuló, hanem a szülő, vagy más valaki írja le a feladatot! 7-8. osztályban…Mindenki írását ismerjük….Nem is részletezem tovább. A továbbiakban az ilyen munkákat értékelhetetlennek fogom minősíteni.

Csináltam egy tervet a következő 2 hétre matek-fizikából, hogy nektek és nekem is könnyebb legyen észben tartani mikor mi a feladat.



Matek: hétfőtől szerdáig lesznek feladatok, tanulnivaló, amiből csütörtökön lesz egy kis ellenőrzés. A többit láthatod a fenti tervben.

Ha lehet, délelőtt, normál iskolaidőben végezd el az összes feladatot, amit tőlünk kapsz! Készíts te is tervet, beosztást! Könnyebb követni a feladatokat! Miközben leckézel, ne messenger-ezz, ne tévézz, próbálj koncentrálni az adott feladatra! kb. 45 percenként tarts szünetet! Ha DÉLELŐTT végeztél, szabad az egész DÉLUTÁN!

Kérdés esetén 8 és 14 óra között kereshetsz.
ÉS PRÓBÁLJ ELSZAKADNI A TELEFONTÓL, A SZÁMÍTÓGÉPTŐL, A TABLETTŐL!!!

Legyél ügyes, hozd ki magadból a legtöbbet!

Jó munkát kívánok!

Márti tanárnő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése